четвртак, 16. јун 2011.

Meditacija i kristali

O Kristalima

Kristali imaju moć da pokrenu samoisceljujuće procese organizma, poboljšaju raspoloženje, vrate radost i lepotu. Da zaštite one koji ih nose od svakog vida uticaja. Vraćaju nas prirodi, kreativnosti i ravnoteži.

Kristalima se može isceljivati na više načina:
Kada se kristal donese kući mora se očistiti, napuniti i programirati.

1. Sa sobom se nose programirani kristali. Ukoliko ih ima više svaki se posebno programira, dodaje se gorski kristal koji balansira energije, spakuju se u adekvatnu torbicu i nose se uvek sa sobom.
2. Veći kristali i geode mogu se programirati i ostaviti u prostoru gde se provodi najviše vremena.
3. Mogu se postavljati direktno na oboleli deo ili na energetske tačke a boja i vrsta kristala je ta koja utiče na eterično telo.
4. Odgovarajući kristal možemo postaviti na fotografiju celog tela. Ili natalnu kartu, u polje zdravlja ako je tu problem, polje novca, ljubavi, dece i ostavi se da deluje.
5. Možemo spravljati kupke i eliksire. Np.eliksir od mesečevog kamena omogućuje začeće, od ametista - deluje na sinuse i migrene. Kupke od aventurina smiruju i isceljuju kožu...
6. Možemo napraviti ulje koje se kasnije koristi u različite svrhe. Mešavine eteričnih i biljnih ulja ( bademovo, nevenovo…) sa dodatkom određenog kristala pod određenim uslovima može delovati antireumatski, na bolna mesta, na probleme sa kožom, kostima, zglobovima. Na podizanje potencije ...
Da bismo radili ispravno, moramo znati koja boja i koji kristal odgovaraju određenoj zoni, odnosno energetskom centru organizma.




Danas ćemo govoriti o koralu koji se vezuje za prvi energetski centar.
Koristi se kao zaštita ili za otvaranje i balansiranje energije prve čakre. Donosi napredak i sreću osobi koja ga nosi sa sobom. Crveni koral je posebno dobra zaštita za trudnice i nerođenu decu, ali i protiv bolesti, zaraza i uroka. Beli koral štiti od koštanih oboljenja, zubobolje, balansira energiju u celom organizmu i koristi se pri meditacijama i vizuelizacijama. Ružičasti oslobađa telo od otrova, ublažava bolove i programira se za prijateljstvo i ljubav. Dakle, osim zaštite od zla, ima i lekovita svojstva.

Нема коментара:

Постави коментар